Stretch Out Endast i Uppsala

Till skillnad från många andra träningssystem som använder sig av belastningsträning fokuserar sig VEIDOS för en ökad elasticitet och rörlighet i dina muskler och leder. Ökad elasticitet och rörlighet ger ökat blodflöde, som i sin tur ger ökad syresättning i din kropp, detta resulterar i en bättre reparationsprocess efter aktiv arbetsdag, vilket leder till att spänning och stelhet minskas och du får istället mer kraft och kreativitet. Och bättre förmåga att klara av fysisk och psykisk stress. Låt oss hjälpa dig här på vår Stretch Out!

Stretchingpass och stretchingkurs

Stretchingpasset innehåller stretchingövningar för hela kroppen och ser ungefär likadant ut hela terminen. Det gör att du kommer att kunna känna igen övningarna, lära dig dem bättre och få ut mer av din stretchingträning. Läs mer här.

Stretchingkurser
Lär Dig stretcha rätt och få ut mer av Ditt liv!
Att kunna stretcha på rätt sätt som gör din kropp mjukare och smidigare innebär att Du kan få ut mycket mer av dina andra dagliga aktiviteter eftersom Du slipper besvär med stelhet, smärta och värk och både Du och din kropp blir mer uthålliga och pigga. Läs mer här.

Stretching-gymmet

Gymmet är alltid bemannat av minst en instruktör under de ordinarie öppettiderna, och Ditt träningstillfälle journalförs efter avslutat pass, i samarbete med Dig, för att på så vis följa, ändra och uppnå önskat resultat och mål.

Introduktionsgenomgången (bokas separat) i samband med Ditt första kortköp, är mycket viktig och därför obligatorisk för att Du som Stretch Out-tränande skall kunna använda redskapen korrekt och erhålla effektiva resultat.

Öppettider
Mån - tors kl 8 -18
Måndag 18:30-19:30 - ledarlett PowerStretch-pass. Drop-in gäller.
Fre - sön stängt

Bemanning på gymmet
Tisdag och torsdag kl 11 – 13

Pris:
10-klipp: 950 kr
3 månader: 1800 kr
6 månader: 3000 kr